Onze Diensten

Ramen

De Ramen worden gewassen op de klassieke manier of met het osmose systeem en zonder strepen. Niet enkel de ramen worden gewassen, maar ook de omlijstingen en de vensterbanken worden mee gereinigd. Osmose water is door filters, membramen en harsfles ontdaan van alle zouten, mineralen, ijzers en kalk. De ramen zullen hierdoor streepvrij achterblijven.

Rolluiken

Het reinigen van de rolluiken is zeer belangrijk voor de duurzaamheid van uw rolluiken. Deze worden gereinigd met de juiste producten en zullen blinken als nieuw.

Zonnepanelen

Het reinigen van zonnepanelen is zeer belangrijk gezien vuil op zonnepanelen leidt tot 20% rendementsverlies. Dit is afhankelijk van de structuur van uw woning of de omgeving. Daarom is het belangrijk om ze eenmaal per jaar te laten reinigen om een optimaal rendement te kunnen behouden. Bij het reinigen van Zonnepanelen wordt meestal het Osmose systeem gebruikt.

Opritten & Terrassen

Opritten & terrassen worden gereinigd met een hogedrukreiniger. We gebruiken hiervoor geen giftige producten. Alles gebeurd op een milieuvriendelijke manier zodat u na het reinigen zonder zorgen kunt genieten van uw terras of oprit.

Koepels

Het reinigen van koepels gebeurd ongeveer op dezelfde manier als de ramen. Afhankelijk van het materiaal waaruit de koepel bestaat, gebruiken we steeds de juiste producten, zodat u de zon weer binnen doet stralen.

Dakgoten

Laat uw dakgoten tijdig reinigen, zo voorkomt u lekkages. Als uw dakgoot verstopt raakt kunnen zowel gevel als het houtwerk of andere materialen serieuze waterschade oplopen. Het is daarom zeer belangrijk deze tijdig te laten reinigen.

Kalk

Vroeger zouden u uw ramen moeten vervangen na kalkaanslag. Vandaag de dag is dat niet meer nodig. Denossa-cleaning maakt gebruik van de meest recente producten om uw ramen vrij te maken van kalk of andere aanslagen. Al onze producten zijn milieu vriendelijk.

  • Meer dan 10 jaar ervaring!
  • Zowel voor particulieren als bedrijven!
  • Zeer nauwkeurig en net!
  • We verwittigen op voorhand per sms of mail!